Home > Uncategorized > WebSiteStory un film de Dan Chisu

WebSiteStory un film de Dan Chisu

Primul film al lui Dan Chişu: WebSiteStory

Spectatorii români pot urmări din 14 mai pe marile ecrane primul film de lungmetraj al lui Dan Chişu în calitate de regizor: WebSiteStory.

Intitulată iniţial Pac!Esti mort, producţia a fost realizată în Bucureşti pe durata a 12 zile, cu un buget de circa 120.000 euro.

WebSiteStory spune povestea a două adolescente, Laura şi Mira, care petrec o noapte într-un club. Laura se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că prietena ei a murit. Şocată, vrea să afle adevărul şi descoperă pe YouTube toate postările Mirei. Dorinţa de răzbunare va pune stăpânire pe Laura şi astfel, va începe aventura ei.

Povestea adolescentei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.

WebSiteStory este un experiment, un proiect pornit de la ideea că un film despre tineri şi problemele lor poate avea acurateţe numai dacă laşi aceşti tineri să se exprime. Am adunat câţiva oameni încântaţi de această provocare şi le-am dat libertatea să-şi creeze personajele, să şi le definească, a declarat regizorul filmului, Dan Chişu.

Din distribuţie fac parte actorii Crina Semciuc, Diana Gurscă, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Şerban Ionescu, Florin Piersic Jr., Dragoş Bucur.

WebSiteStory este o producţie Dakino Film.

Pentru vizualizarea trailerului si alte informatii vă rugăm accesaţi site-ul oficial al filmului www.websitestory.ro.

Advertisements
Categories: Uncategorized
 1. cyp
  May 18, 2010 at 5:31 pm

  Un DVD sau BD pe cand?

 2. April 27, 2010 at 1:50 pm

  tipa din filmulet este Mira pe numele ei real Diana Gursca si filmuletele sunt duble din film…Laura este interpretata de Crina Semciuc si este prietena Mirei…

 3. relativ
  April 27, 2010 at 1:38 pm

  sunt putin confuz… cine-i fata din clipurile de pe youtube (nasu831) ? esti tu? e mira ? esti tu “interpretend-o” pe mira? au vreo legatura cu filmu?
  “Şocată, vrea să afle adevărul şi descoperă pe YouTube toate postările Mirei”..asta are vreo legatura cu povestea reala? ma gandesc ca acele postari nu sunt cele de la nasu831… atunci care sunt?

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: